Menu

Index voor tablet liefhebbers

0 Comments


Bestaat er een goede index voor tablet liefhebbers met kinderen? Alles op het gebied van Donald Duck en duckstad op je tablet?

Eigenlijk nog niet zo, maar we hebben wel de enorme behoefte gezien. Steeds meer kinderen gaan ook digitaal nu met hun tablets. Ze kunnen hierop goed leren en ook vooral natuurlijk spelletjes doen en lezen. Steeds meer zie je een overstap van het fysieke weekblad of natuurlijk de donald duck pocket, naar leren en spelen op hun tablets.

Een goede index waar je je disney artikelen kunt vinden is er helaas niet. Ik heb wel een paar losse goede apps voor je weten te vinden:

  1. Google Play Store, daar hebben ze best een paar apps rondom donald duck en met een android tablet kun je deze natuurlijk prima afspelen na het downloaden.
  2. Windows App Store. Heb je een windows telefoon of tablet, dan kun je terecht in de Windows App Store. Het aanbod is jammer genoeg iets minder groot maar je vindt er wel nog wat van Disney.
  3. AppStore. Heb je een iPad, dan heb je wat Disney betreft eigenlijk een beetje pech want die winkel hebben ze helemaal overgeslagen. Ik wilde hem toch opnemen hier voor de volledigheid. We hebben wel een leuke Duck Quiz gevonden in de Store dus die is misschien nog wel de moeite waard voor de kids.
  4. Tijdschrift.nl. Wanneer je een abonnement neemt op het weekblad, dan ontvang je ook toegang tot de digitale app waarmee je alles ook op je tablet kunt lezen. Die moet je alleen nog even koppelen.

Digitale Duck voor op vakantie op je tablet

Donald duck op je tablet voor kinderenVooral dat laatste is natuurlijk wel erg handig. Je neemt namelijk vaak een duck abo wanneer je iets mee wilt nemen voor op vakantie voor je kind. Tegenwoordig hoef je al helemaal niet meer per se al die losse blaadjes mee te nemen, want je iPad of Android tablet volstaat ook al. Leuk als je bijvoorbeeld niet zoveel bagage mee kunt nemen op je reis, misschien als je met het vliegtuig gaat reizen. Dan heb je toch telkens wat leuks mee voor de kinderen.

Verder kun je natuurlijk altijd nog gewoon lekker op Youtube zoeken naar leuke Duck Dingen. Zo hebben ze hele lijsten met vele filmpjes klaar voor je om afgespeeld te worden. Eén daarvan is deze hieronder maar je hebt er nog veel meer en er is oon een Nederlands Donald Duck kanaal in het leven geroepen:

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *